Nejnovější recenze ze sekce Plakáty
Pixada Hvězdná mapa vašeho životního okamžiku Velikost: A3 - 29,7x42 cm, Volba rámu: s černým rámem, Vzhled: Modrá
- Krasne zpracovana kvalitni mapa.Jsem moc spokojena a obdarovany mel velkou radost.Objednavam jiz podruhe a urcite to neni ma posledni objednavka.Pristup obchodu je uzasny.Dekuji
Nic
Bylo by fajn, kdyby plakátek přišel v nějaké kartonové obálce, smotat do ruličky a zagumičkovat mi nepřijde jako nejlepší způsob - produkt je pomačkaný v místech, kde se gumička zarývala do papíru, snažím se vylisovat...
Moc dobrá kniha - objednal jsem tři výtisky i pro kamarády.
Krásná práce
VELMI SPOKOJENA
Hvězdná mapa s Vaší fotografií Velikost: A3 - 29,7x42 cm, Volba rámu: bez rámu, Vzhled: s fotografií - černá
- Slibuji kvalitní papír a tisk ovšem horší než z běžné tiskárny
- Neodpovídají na maily
- Neberou telefony
- Není jasné jak věc reklamovat
- Pochybná společnost
Nekupujte zde raději nic!
Pixada Hvězdná mapa vašeho životního okamžiku Velikost: B2 - 50x70 cm, Volba rámu: s bílým rámem, Vzhled: Modrá
- Výborný nápad na dárek
Sama již jednu mapu vlastním a je dokonalá. Další byla zadána jako dárek a věřím, že udělá mnoho radosti. Krásně, kvalitně zpracováno. Bezpečně zabaleno a dodáno. Doporučuji dále.
- Vypadá to moc hezky, přítelkyně měla velkou radost
- Super
- Super
- Pěkné
- Pěkné
- provedení a barvy jak na obrázku, krásné
Dětský plakát Safari miminko pro holčičku nebo chlapečka Little Munchkin Rozměr plakátu: 50 x 70, Zvířátko: Lev pro chlapečka, Barva podkladu pro datum: Modrá
Krásná kvalita a zpracování !
- Krásně doplnuje naší sbírku LIVERPOOL věcí , oživí zed a poteší každé ráno a každý příchod domu , hned je lepší nálada při pohledu na plakát LIVERPOOL
Nic
- Perfektně doladuje sbírku LIVERPOOL
100% spokojenost
Vše přišlo v pořádku velká spokojenost
Zobrazuji 301 - 320 ze 500 recenzí « Předchozí 1...14 15 [ 16 ] 17 18...25 Další »